Islandshesteklubben Faxi

Faxi's ungdomsteam

Ungdomsteam
Jeanette Teamtroje
Jeanette Teamtroje Bag

Faxi’s ungdomsteam 2020

En af Faxi’s unge ryttere, tog kontakt til mig i februar og spurgte om jeg ikke ville lave et ungdomshold – hun savnede noget socialt og ville gerne lære noget mere.
Jeg lavede et opslag på Faxi’s facebook side samt på et par andre lokalklub sider. Holdet blev hurtigt sat og det består af 4 piger og 3 drenge i alderen 14-20 år.
Dernæst tænkte jeg, at for at give det hele lidt mere sammenhold, så ville jeg ud og finde sponsorer, så holdet kunne få en jakke og et dækken og derfor, tog jeg kontakt til Faxi klubben samt James Huges der ejer PH sadler samt Arius Icehorseline rideudstyr. Og de ville gerne være med til at sponsorere nogle penge/udstyr til holdet. Tusind tak til jer for at støtte dette initiativ – det vakte kæmpe glæde på holdet.
Grundet dette flotte sponsorat valgte jeg at kalde holdet Faxi’s ungdomsteam -og alle er medlem af Faxi.
Målet med holdet er at skabe sammenhold og hygge og lære dem noget af det jeg bruger i min hverdag i forhold til ridning og træning af den islandske hest.
Flere af rytterne vil gerne ride stævner – nogle rider allerede stævner – men ens for dem alle er at de gerne vil blive dygtigere og de vil gerne være sammen med andre jævnaldrende og have det sjovt.
Det er meningen at holdet skal mødes 4 gange hvoraf de 2 gange er enkelt dage og 2 gange er weekender med overnatning. De har alle deres egen hest med.

Søndag den 20.6.2020 var første gang holdet mødtes pga. at det hele har være udskudt pga. Convid19. Det var dejligt endeligt at kunne mødes og få hilst på hinanden.

Jeg, Jeanette Holst Gohn, er deres træner. Jeg er 40 år gammel og bor ved Gyrstinge ved Ringsted.
Jeg har redet i 20 år og redet på top konkurrence niveau de sidste 10 år og er bl.a. Danmarks Mester 2014 i T2 og har redet Nordisk Mesterskab i 2010,2012 og 2014.
Jeg er ikke professionel rytter idet jeg arbejder mere end fuld tid i mit eget firma, hvor jeg administrere og sælger fast ejendom samt foretager juridisk rådgivning. Men jeg ligger i toppen af de ikke professionelle konkurrenceryttere i Danmark.
Jeg elsker at arbejde med de unge ryttere og hjælpe dem på vej mod deres drømme uanset om det gælder om at ride mod et VM eller om det handler om at komme rideangsten til livs eller blive verdens bedste skovtursrytter.
Her er plads til alle uanset mål og værdier og det er det vi arbejder ud fra på vores kurser.

Sally

 

Sally:

14 år og fra Værløse hun har en dejlig hoppe hun rider sportsstævner og alrid på.

 

Niklas

 

Niklas:

14 år og fra Osted han har en skøn vallak han rider både sports og gædingakeppni
stævner på – han har 2 gange været kvalificeret til DM.

Caroline

 

Caroline:

19 år og fra Nykøbing Sj hun har en stor vallak som hun rider stævner på – Bl.a. har de redet DM.

Victor

 

Victor:

16 år og fra Kalundborg egnen, han rider flere heste hjemme men har på kurset en ung hoppe med. Victor rider konkurrencer og har redet DM.

Nanna

 

Nanna:

20 år og fra Jyderup egnen hun har en vallak hun købte sidste år som hun vil ride konkurrencer på.

Patrick

 

Patrick:

21 år og fra Haslev han har en stor vallak der er naturtølter. Patrick har stor interesse for akademisk ridekunst.

Sascha

 

Sascha:

19 år og fra Nykøbing Sj. Hun rider mest hjemme, elsker at træne og blive en bedre rytter. Hun har en hoppe og kunne tænke sig at ride lidt små stævner i fremtiden.