Faxi banen er lukket fra 1. november til 31. marts

Gædingakeppni stævne

Klubmesterskab 17. juni 2017

 

Islænderklubben FAXI inviterer alle Faxi-medlemmer til Klubmesterskab, på Faxibanen, Asmindrupvej 100, 4390 Vipperød.

Vi håber på en hyggelig dag, hvor vi slutter af med fællesspisning. Faxi indkøber kød til grillen – diverse tilbehør skal man selv medbringe. Ægtefæller og børn er meget velkommen. Der kan købes øl og vand – Vin skal man selv medbringe.

I løbet af dagen kan man i cafeen købe ”grill selv pølser”, toast, kage, kage, øl og vand.

 

Stævnet er et klubarrangement (D-stævne) og det er en nødvendighed, at alle giver en hånd med, hvis du ikke er indstillet på det skal du ikke tilmelde dig. Der skal stilles op, speakes, tastes på pc, bages kage, deles båndfarver/samles hestepære, skrives for dommere, passe cafeen, ryddes op og meget mere. Rengøring kan passende foregå dagen efter.

 

Spørgsmål stilles til Nete Jørgensen – mail formand@faxi-klubben.dk / tlf. 40750733

 

Der er folde til rådighed for alle startende heste.

Max. 80 starter

Pris 125,- kr. pr. start

Gebyret refunderes ikke ved framelding.

Ændringer efter tilmelding kost 50,- kr.

 

Der udsendes ikke program, men tidsplan, startliste og hjælperliste kan ses på www.faxi-klubben.dk  og facebook ca. 4-5 dage før start.

 

Der udbydes følgende klasser:

T8, T5, T4, T3, 4.5, 4.3, 4.2, 5.2 og Mesterskabs-tøltkepni. I frokostpausen er der børnetølt for børn i alderen 0-10 år.

 

Beskrivelser af klasserne:

 

T.3

Opgaverne er:  Langsom tölt. Hesten tages ned i skridt, der skiftes volte   Langsom tölt på kortsiderne. På langsiderne tydelig

øgning af skridtlængden   Hurtigt tempo tölt

 

T.4

Opgaverne er:  Valgfri tölt   Langsom, jævn og rolig tölt. Tag ned i skridt og skift volte.   Langsom til middeltempo tölt. Tøjlerne holdes i én hånd og der er tydeligt ingen tøjlekontakt til hestens mund.

 

T.5

Opgaverne er:  Langsom tölt. Hesten tages ned i skridt, der skiftes volte.  Langsom tölt på kortsiden. På langsiden tydelig øgning af skridtlængden

 

T.8

Opgaverne er:  Valgfrit tempo tølt, hesten tagen ned i skridt og der skiftes volte, herefter valgfrit tempo tølt

 

4.5

Opgaverne er: Valgfrit tempo tölt   Langsom til middel trav   Middel skridt   Langsom til middel galop

 

4.3

Opgaverne er:  Langsom tölt   Langsom til middel trav   Middel skridt   Langsom til middel galop    Middel til hurtig tölt

 

4.2

Opgaverne er: Langsom tölt   Langsom- til middel trav   Middel skridt    Langsom- til middel galop   Hurtig tölt

 

5.2

Opgaverne er: Langsom til middel tölt   Langsom til middel trav   Middel skridt    Langsom til middel galop   Flyvende pas Hestene må vise pas 3 gange på en langside

Karaktererne for tölt og pas tæller dobbelt

 

Tøltkeppeni:  2 klasser, Let/middel klasse, og middel/svær klasse.  Der rides tølt med med op til 15 på banen efter 2-3 min udvælger dommeren 3-5 ryttere, der skal forlade banen, sådan bliver vi ved til der 5 ryttere tilbage til en final.

 

______________________

40 års jubilæums stævne 25. juni 2016

 

_______________________________________________

 

 

Faxi 40 års Jubilæumsstævne

Lørdag d. 25. juni 2016

Islænderklubben FAXI inviterer alle Faxi-medlemmer til 40 års Jubilæumsstævne lørdag d.25. juni 2016 kl. 10.00 på Faxi-banen, Asmindurpvej 100, 4390 Vipperød.

Kom og vær med til at fejre dagen og mød nye og gamle faxi-medlemmer.

Kontakt person: Helle Martensen, helles@tophest.dk, 20440710

Vi har sammensat et sjovt og alsidigt program pris kr. 140,- for voksne og kr. 40,- for Børn (15 år og under)uanset hvor meget du deltager i.

Jubi middag/fest om aften pris 140,- for voksne og 40,- for Børn (3-15 år) excl. drikkevarer. Underholdende indslag vil være meget velkomne, og vi hører gerne nogle gode faxi-historer.

Der benyttes ikke DI dommere, så intet krav om licens.

Faxiteria med kaffe, drikke, kage, toast og div. guf, men ikke egentlig frokost forplejning, der vil dog være mulighed for at forud bestille en frokost sandwich med drikkevare til 40,-

Indtjek: mellem 9.00 og 10.00 vi skal se hestepas/vaccinationsattest.

Hjælpere: Når du melder dig til stævnet melder du dig også til at give en hjælpende hånd.

Skriv i bemærkninger, hvis der er noget du særligt gerne vil hjælpe med: Bage en kage til faxiteriaet, opsætning, dommersekretær, sekretariat (ikke icetest), ledvogter, uddele farver, speaker, runner, faxiteria, rengøring, feje klubhus, tømme skraldespande, nedtagning, dække op til fest.

Du og hesten må gerne overnatte, så du kan feste igennem.

Program:

JUBI Tøltkeppeni: 2 klasser Voksne og Børn (15 år og under). Der rides tølt med med op til 15 på banen efter 2-3 min udvælger dommeren 3-5 ryttere, der skal forlade banen, sådan bliver vi ved til der 5 ryttere tilbage til en final. Der er en præmie til vinderen.

JUBI 4-gang CUP: 2 klasser Voksne og Børn (15 år og under). Der er 4 ryttere i hvert heat. Der rides tølt, trav, skridt og galop. Rytterne bytter heste indbyrdes og der rides det sammen igen. Dommeren rangere rytterne, men der gives ikke karakter. Hvis der stemning for det kan der til sidst rides en finale med vinderne fra hvert heat. Skriv i bemærkninger, hvis der er en bestemt rytter du vil skifte hest med. Der er præmie til vinderen

JUBI trec: Alle kan deltage. Der vil blive lavet en lille fite trec forhindringsbane med en 5-6 opgaver. Kirsten Egholm Jensen, der er fite-trec dommer vil give point og der er en præmie til vinderen.

JUBI stafet: 2 klasser Voksen og Børn (15 år og under) Et hold på 4 ryttere er på banen og viser på skift: Tølt, Trav, galop og skridt.

Der er præmie til det vindende hold. Husk at skrive i bemærkninger hvem du rider på hold med og hvilken gangart du vil ride.

JUBI flyvende pas: Alle kan deltage. Der er op til 5 på banen og der vises pas på en langside.

 

JUBI kvadrille: Alle kan deltage.

 

Tilmelding på Sporti.

 

 

_________________________________________________________

Klubmesterskab 2015

 

_______________________________________________

Klubmesterskab 2014

 

_______________________________________________