Faxi banen er lukket fra 1. november til 31. marts

 

Undervisning

 

Her kan man finde oplysninger om planlagt undervisning

Luther Gudmundsson

 

 

I øjeblikket tilbyder Faxi undervisning ved Luther Gudmundsson, som har deltaget i flere Landsmót på Island, vundet DM i A-flok i 2013, været Sjællandsmester i A-flok 2014 m.v.

 

Vi stater op med undervisning igen.

Undervisningen er 30 min, en af gangen og tilpasses den enkelte rytter og hest.

Undervisningen foregår så længe vejret tillader det på Faxibanen og senere i ridehus hvis der er tilslutning til det, hvor der skal betales ridehusleje pr hest/rytter pr gang.

 

Prisen for 30 min. Undervisning er kr. 300,- som betales direkte til Luther.

 

Der udbydes undervisning i første omgang følgende datoer:

 

  • Onsdag den 4. oktober 2017, i Ridehus

 

  • Onsdag den 18. oktober 2017, i Ridehus

 

 

 

Skriv i hvilket tidsrum du kan ride, så laver jeg en plan.

Tilmelding skal foregå på mail: formand@faxi-klubben.dk

 

Stævnetræningsdagen på Faxibanen

Lørdag den 16. april 2016

 

I lørdags red vi ”røven ud af bukserne” da vi gennemførte stævnetræningsdagen på Faxibanen.

 

Det blev en super dag for os alle 5 ( der var desværre en der måtte melde afbud pga. syg hest) .. men vi andre fik vores sag for ..

Vi var en meget blandet flok af rytter og især heste, der var på meget forskellige niveauer – lige fra helt ung og på vej frem til stævne hest som skal trænes til at gå højt niveau.

 

Når underviseren hedder Luther, så ved man som rytter, at der ikke bliver lagt fingrene imellem, tingene siges lige ud og uden omsvøb, så der er ikke mulighed for misforståelser og så er det jo bare at rette ind og gøre som der bliver sagt – og det virker sku

 

Om morgnen startede vi med morgenbrød og kaffe, og talte om hvilke type stævner vi gerne vil ride i fremtiden.

 

Heldigvis kender Luther jo alle vores heste, fra undervisning - så det var hurtigt overstået. Herefter red vi 30 min. eneundervisning, med udgangspunkt i de forskellige stævne klasser og fik tilbagemeldinger på hvordan en dommer ville bedømme præstationen, ud fra de guidelienes der bruges til stævnerne.

 

Så blev det frokosttid og Luther var blevet lovet god mad, så det fik han selvfølgelig - og masser af kaffe og kage var der også

 

Efter frokost red vi så vores program igen og sluttede lektionen af med feedback og råd og vejledning for fremtiden.

Og jeg må sige, at der var meget forskel på første del og anden del - for her så vi en flot 4-gangs hoppe som har udviklet sig de sidste måneder, vi så hurtig tølt og paslægning fra hingsten, der snart skal gå A-flok i Gædinga Keppni, vi så en kommende super pashest som bare lige skal lære at slappe af i skridten og dens rytter som lige skal vende sig til tanken :)

 

Vi så hvordan den unge heste lige pludselig blev mere fremadgående og opmærksom på sin rytter, og så den lidt overvægtig skovturshest der begyndte at give efter og fandt 4 pæne gangarter i godt middel tempo, og som rigtig gerne vil bruge det 5. gear også – men ikke må, endnu

 

Så der var stor enighed da vi tog hjem – det havde været en super lærerig dag, hvor vi alle fik noget med hjem til at arbejde videre på.

 

Jeg må jo til sidst bekende, at jeg kun deltog fordi vi manglede en … og jeg har jo ingen planer om at ride stævner – men jeg fik lært meget om min hest den dag, så måske .. hvem ved, om Skyggnir og jeg pludselig er på stævnebanen, alligevel

 

Tak for en god dag til; Luther, Kristina, Heidi, Marlene og Emilie

 

Hilsen

Nete