Kære Faxi-medlemmer.
Så er det ved at være tid til ”føl-tur
Det bliver d. 15. august 2020 med start kl. 10.00.

Det er altid spændende at vente føl. Man har gjort sig mange tanker om valg af hingst til sin/sine hopper, men hvordan mon føllet falder ud? Får det fine gangarter helst masser af tölt og kan man overhovedet sige noget om hvordan de vil udvikle sig når man ser dem som små?
Hvad med bygningen, hvordan mon de kommer til at se ud som voksne heste? Kan man sige noget om det allerede her mens de er små. - Hvad er dine føls kvaliteter og stærke sider?

Der er kommet mange føl i år i Faxis område.
Vi har fået Jón Már Gusmundsson og Louise Mølbak fra Akur-heste i Vipperød til at dele ud af deres viden om avl på årets føl-tur. Tak til dem for det.

Vi glæder os til at høre, hvilke fortrin de ser ved de føl, vi skal besøge og høre om de linjer, der ligger bag føllene.
Vi mødes kl. 10 og kører ud på en i forvejen tilrettelagt rute
forventet sluttid kl. ca. 15. Vi prøver at arrangere samkørsel fra startstedet. Man tager en madpakke og lidt drikkelse med, så vi kan spise frokost sammen i løbet af turen.

OG her kommer I jo ind:

 • ➢  Er der nogle af jer, der kunne tænke jer at vise jeres føl frem og få besøg af Jon og Loise og en flok forventningsfulde Faxi-medlemmer? så skal I kontakte Faxi på nedenstående kontaktinformation. (Det koster ikke noget).
 • ➢  Hvis I vil med på turen og se og høre om føl og avl, så er det nødvendigt med en tilmelding, til nedenstående kontaktinformation skriv navn, mailadresse og evt. tlf. Vi kan ikke være et ubegrænset antal deltagere, men vil prøve at få plads til så mange som muligt. (Det koster ikke noget).
 • ➢  Det endelige program og mødested, vil blive sendt til jer, når vi er klar med ruten

  Vi kan ikke garantere, at alle tilmeldte kan komme med eller at alle, der gerne vil vise deres føl kan få besøg. Vi vil gøre det bedste vi kan for at lave en rute, der tilgodeser så mange som muligt.

  Vi glæder os til at høre fra jer.

  De bedste hilsener
  På vegne af bestyrelsen i Faxi: Ann Busch.

 • Føltilmelding til Ann: antom@kontom.dk eller tlf. 28907590 senest d. 5. august.
 • Deltagertilmelding til Ann: antom@kontom.dk eller tlf. 28907590 senest d. 8. august