Gangarts Cliniques

Vi glæder os til i Faxi at præsentere en ny aktivitet i løbet af efteråret:

To gangarts-cliniques med Jeanette Holst Gohn

Jeanette vil tage os med på en tur rundt i den Islandske hest gangarter, og give rytterne inspiration til at arbejde med og – vise de forskellige gangarter.


Jeanette har redet islandske heste i 20 år og har redet konkurrencer på højt niveau i 12 år. Hun er Eliterytter og tidligere Danmarks Mester. Har deltaget ved de Nordiske Mesterskaber 3 gange og hun ligger i toppen af Danmarks bedste ikke-professionelle konkurrence ryttere.

Den første clinique ligger d. 12. november og den anden d. 26. november – begge dage fra 13.30 til ca. 16.15 – (4 hold á ½ time). Vi starter med ca. ½ times demonstration og teori – der er sat lidt tid af til holdskifte.

Der rides i hold. En halv time pr. hold og tre ryttere på hvert hold.


Der kan købes tilskuer billetter. Rytterne har selvfølgelig tilskueradgang til den del af cliniqen, hvor de ikke rider. Der kan købes en kop kaffe og et stykke kage til meget favorable priser.

Vi rider i Holbæk Rideklubs ridehus, Ladegårdsalleen 3 b, 4300 Holbæk
. Her er der mulighed for tilkøb af boks til din hest.

De, der tilmelder sig begge workshops med hest har fortrinsret og Faximedlemmer har fortrinsret. Der er plads til 12 ryttere. Vi opretter venteliste.
Der vil blive åbnet for evt. ledige pladser til de enkelte cliniques d. 24. oktober. 
Tilskuere kan tilmelde sig enten til den ene, den anden - eller til begge dage.

På den første clinique vil der være særlig fokus på gangarterne skridt, trav og tölt. Adskillelsen af disse og træning i at forbedre kvaliteten af disse.

På den anden clinique vil der være særligt fokus på skridt, galop og tölt (pas). Adskillelsen af disse og træning i at forbedre kvaliteten af disse. På hvordan overgangene bedst læres og bruges til at forbedre kvaliteten af gangarten.

Tilmelding åbner d. 10. oktober kl. 20

Pris for at deltage i cliniques (incl. Sportigebyr):Ryttere: Begge cliniques 450 kr for Faximedlemmer
 - for ikke Faximedlemmer 550 kr

Ryttere: Enkelte cliniques 250 kr for Faximedlemmer
 - for ikke Faximedlemmer 300 kr

Tilskuer: (pr. clinique) 75 kr for Faximedlemmer
 - for ikke Faximedlemmer 125 kr for

Tilkøb af boks 125 kr