OLDSAGSSTÆVNE.

Der var engang, for 20 år siden og det var første gang- den gang er nu vendt tilbage. Endnu flere Faxier, end dengang, er blevet gamle og flere er blevet gamle nok.
Derfor inviteres igen til Oldsagsstævne.
Puds din hukommelse af og bring minder frem fra en svunden tid. Sæt kryds i kalenderen ved den 26. juni og håb på udgangstilladelse fra plejehjemmet. Eneste 2 adgangskrav til stævnet er, at du er fyldt 40 år på dagen og at du er medlem af Faxi.

Der rides efter Fipo lignende regler, og klasserne afvikles som vanligt og I dømmes af en moden kvinde ved navn Rikke Nielsen.
Der kan dystes i T8, T5, T4, T3, 4.5, 4.3, 4.2 og 5.2.                                                                          

Tilmelding starter på Sporti 6.juni 2021 slutter den 13. juni 2021. Overvej ikke for længe der bliver rift om pladserne. Max deltager antal 40.
Startgebyret er 300 kr. pr ekvipage og vi håber at folkepensionen rækker.
Magter du at ride 2 heste, som er max pr rytter, bedes du tilmelde dem i prioriteret rækkefølge. Skriv hest 1 og hest 2 på din tilmelding. I tilfælde af venteliste forbeholder stævneudvalget sig ret til kun at tilskrive dig én plads. Dit ene startgebyr vil selvfølgelig da blive refunderet.
Du tildeles en nummereret fold ved ankomst (inkluderet i startgebyret). På den måde kan du bedre huske, hvilken fold du skal rengøre efter endt brug.
Ønsker du, af måske helbredsmæssige årsager, at sælge din deltagerplads, må du selv stå for afregning med køber. Du skal også oplyse købers medlemsnummer til stævnearrangøren. Gebyr 100 kr. Fortryder du dit valg af klasser eller hest ændrer vi det om muligt. Gebyr 100 kr. Ældes du eller din hest så hurtigt, at du må melde fra, tilbagebetales startgebyr minus 100 kr mod forevisning af læge- eller dyrlægeerklæring.

Vanen tro hjælpes alle ad til Faxistævner. De yngste tilmeldte kan forvente en arbejdsopgave i løbet af dagen/aftenen.
Besøgsvenner til opgaver byder vi hjertelig velkomne for eks.:
Indtjek af heste. Faxiterie, Kagebagning, Ledvogtere, Pleje af dommer, Dommersekretær, Sekretariatsarb. og Banepleje.
Uddeling af rosetter til alle finaledeltagere og præmier vil finde sted under aftenens festivitas. Så meld dig glad og tag gerne din nærmeste familie med til fest og festligt samvær i telt/klubhus ved Faxibanen.
Der serveres veltilberedt tyggevenlig mad for kun 120 kr.
Medbring selv tallerken, bestik, drikkelse og hagesmæk. Arbejdende besøgsvenner er selvfølgelig også velkomne til fest.
Skulle du være i tvivl om noget, efter dette lange skriv, så kontakt blot Kirsten Møller Jacobsen på borrevang@mail.tele.dk 27622477

De 3 halvgrå